Shotkam -piippukamera - TOP 3 kysytyimmät kysymykset?

Shotkam -piippukameran TOP kysytyimmat kysymykset ja vinkit!

Miten Shotkam -piippukamera kuvaa?
Päällä ollessaan Shotkam kuvaa jatkuvasti (vihreä valo palaa), eli puskuroi videoo muistiin, jos ei ole valmiustilassa (vihreä valo vilkkuu). Kun aseella ammutaan tulee rekyyli ja se aktivoi Shotkamin tallennuksen. Tällöin se tallentaa myös puskuroidun ennen rekyyliä kuvatun videon.
Shotkam -piippukameran ristikon "kohdistus"?
Jotta videolla oleva punapistetähtäin tai ristikko näyttäisivät olevan kohteessa tai sen ampumiseen vaatimassa ennakkopisteessä, tulee Shotkam "kohdistaa". Se on lopulta yksinkertainen homma. Lataa ensiksi puhelimeesi Shotkam -sovellus. Tämän jälkeen aletaan muodostamaan Shotkamin ja puhelimen välille yhteyttä. Shotkamin wifi lähetys kytketään päälle, se tapahtuu n. 3sek painalluksella Shotkam virtanapista, kaksi valoa alkavat vilkkua. Sen jälkeen Shotkam näkyy puhelimen wifi yhteyksissä ja siltä valitaan yhdistä. Avaa tämän jälkeen Shotkam -sovellus ja valitse Calibrate device. Varmista, että ase on lataamaton. Ase on hyvä olla tukevan tuen päällä ja tähdättävä kohde etäämmällä. Itse olen kohdistanut Shotkamin haulikkokäytössä n. 30 metriin ja kiväärikäytössä 40-60 metriin. Tässä kohdistuksessa aseella vain tähdätään kohteeseen ja Shotkamin ristikko tai punapiste siirretään sovelluksessa samaan kohteeseen ja tallennetaan.
Alla olevalla videolla Shotkamin asennus haulikkoon ja "kohdistus".
Shotkamin punapisteen ja ristikon vaihtoehdot
Alla olevasta kuvakaappauksesta näette Shotkamin nykyiset vaihtoehdot, myös ristikko/punapiste on mahdollista ottaa kokonaan pois näkyvistä videoilta.
Shotkamin kiinnitys kivääriin? 
Shotkam piippukameran paketissa tulee 12cal haulikon kiinnitysadapteri, valikoimasta löytyy myös pienemmät adapterit 20cal (yleisimmät 308-9,3mm) tai pienemmille piipuille 28cal tai 410cal Shotkam kiinnike, jos haluat kiinnittää Shotkami -piippukameran kivääriin! Valikoimassa myös rinnakkaisille 12 Cal sidebyside -kiinnike. Picatinny&weaver kiskokiinnike Shotkamin valikoimasta löytyy myös.
Miten kuvata Shotkamilla riistavideo ilman ampumista? 
Se on myös mahdollista. Kuvauksen saa jatkuvaan tallennukseen Shotkamin virtapainikkeen tuplaklikkauksella. Tällöin sininen merkkivalo alkaa vilkkua. Tallennus lopetetaan painamalla kerran virtapainiketta. Alla olevalta videolta näette tämän käytännössä.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista